Slza!

Slza!

Anotace: ...

Dneska se v mých mrtvých,
hnědých očích narodila kapička.
Dlouze se rozhlíží
a já celá překvapená
ani nedýchám a čekám co se bude dít.
Poválí se ze strany na stranu
a už si to šine dolů po tváři.
Potvůrka!
Koulí se a třpytí jako
malá perlička.
Už vím co je to!
Pláču!!
Autor Zlatičko, 22.12.2007
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Danah, Nessy, NikitaNikaT., Pišák, Cot death
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, jestli jsi poprvé plakala, tak to já už nesčet krát za poslední dobu.

24.12.2007 23:02:00 | NikitaNikaT.

Kapiček tisíce
z oka se vyrojí...
Ne není to pláč...
Co je to?

22.12.2007 23:04:00 | Cot death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí