Co šeptalo

Co šeptalo

Anotace: ticho

Sbírka: Studna

poslouchala jsem ticho
šeptalo cosi o skřípotu
mosazných starých tramvají.

zvýšilo hlas, prý sny se nezdají
jen tak.
Jen tak.
Jen takhle trhnout krajáčem
a vylít všechno mlíko, pane.

Nepoznaně
ke mně jste se vkrad
a možná jste byl rád
že hřeju.

A já hřeju.

Noční tramvají
skřípavá poslouchám střípky sedadel
a tiše si broukám
že nejsem jiná

a že ta tramvaj
je ta nová

neonová.
Autor Franti, 22.12.2007
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, adida, Lisa.Ginmi, spare, Bíša, fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juch juch, plesk tlesk!!! 200..!! gratulácie pro vás slečno;-))..

22.12.2007 23:07:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí