A květinka zčervená

A květinka zčervená

Anotace: princeznička na bále,poztrácela korále,její táta, mocný král jen brečel, řval a vůbec se nesmál.. tak to chodí, když to tak chodí..

Nezbylo mi nic
jen já
ve své svaté útrobě
a trávicí láčce

Zklamaly nejbližší
zaspali nejbližší
trocha lhaní na snídani
-obědváme v jídelně-
-máme tady švédské stoly-
-perníkové-
hlavní porce k večeři.

tasemnice
tasemnice
tasemnice

Já se tě zbavím, holka
osvobodím se, vytrhnu celou
tebe a budu mít jen sebe
samou

A ty, ty jsi já, můj stvořiteli
veškerý můj vděk patří tobě
jen tobě

tasemnice
tasemnice
tasemnice

odejde do Prahy či do Klatov
na Island

a ty, ty můj jediný
můj jediný upřímný
věrný a milovaný
budeš šťastný
budu šťastná
budeme šťastný
tati.
Autor o ...(borůvka), 22.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí