Spálené oči

Spálené oči

Anotace: ..a přece se točí..?

Dej mi spánek hojivý
Dej mi prosím šanci
se už nikdy neprobudit
Nesla jsem světlo
Zafoukal vítr
Obrátil plamen
proti mým očím

bojím se

zkoušet jej znova zapálit
v bludném kruhu se točím
city jak bezhlaví psanci
krvaví od ran a šrámů
ubozí ve své víře v dobro
plazí se pro vodu živou
pahýlem srdečního hrotu
klepou na nebeskou bránu

bojím se

že už nedokáží dýchat
a spálené oči
neuvidí....
zda pijí doušek pravdy
či břečku lživou…
Autor Nút, 23.12.2007
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Varda, Cecilka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvé oči uvidí vždycky, když se koukají přes srdíčko. A to ty umíš :-)

22.03.2008 10:12:00 | Varda

oči na chviličku zavři...
přikládám na ně trošku byliní...
pak světlo křesat zkouším...
už vnímáš... dotek hřejivý??

27.12.2007 13:30:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí