Hug me

Hug me

Anotace: člověku, který pro mne hodně znamená

Kubík je paprsek naděje u lidí, kteří jej znají
Je štěstí v jejich srdci, která ho rádi mají
Přináší smutek, radost i další emoce
Dává překrásné dárky nejen na Vánoce

Milují ho ti, kteří věří na zázraky
Nesnáší ho ti, co maj na duši černé mraky
Já osobně neznám člověka co by Kubíka neměl rád
Musel by být osamnělý, hloupý a velmi mlád

Děkuji Ti Kubí, za překrásné chvíle
Bojuj s životem a dosáhni svého cíle
Jsi jen pouhý člověk, ale pro někoho anděl
Tak nám prosím Kubí, hodně lásky naděl
Autor wigi.sama, 23.12.2007
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: filipika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tobě andílka za tuto nádhernou básničku dělat klidně budu :-)
kočí

06.01.2008 17:01:00 | filipika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí