Rolničky

Rolničky

Anotace: Krásné vánoce má lásko.

Rolničky kovovým srdcem cinkají,
Melodií duši hýčkají.
Blíží se štědrý den,
splněná přání k mnoha radostem.
Každý své štěstí daruje,
když malíř mrazu na okna maluje.

Maličká srdíčka s pera přírody,
každý touží prožívat chvíle pohody.
Darem dát něžné polibky,
z okna line se vůně vanilky.
Doteky stanou se štěstím,
když podléháme přáním vánočním.

Ozdobíme malinké větvičky,
za cinkání malé rolničky.
Něžným dnem budeme žít,
o splněných přáních snít.
Naše srdce vniknou do mysli,
něžnými city polechtají naše smysli.

Cukroví voní jako tvoje tvář,
Den štědrý má lásko, ať přinese ti svou zář.
Posílám přání hodně zdaru,
ať radost máš ze svých darů.
Miluji tě a moc líbám,
Hluboko v srdci tě mám.
Autor Carlos, 23.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí