Vánoční ze srdce přání

Vánoční ze srdce přání

Anotace: ..no co napsat ..přeci krááááááááásnéééééééé vánoce

> Na adventním věnci
> poslední svíčka hoří
> na oknech mráz
> krásu svou tvoří .
>
> Tón koled všem prozrazuje
> že kouzelný čas vánoc
> tiše našlapuje.
>
> Srdíčka všem otevřou se více
> když na stromečku
> rozzáří se svíce .
>
> Cukroví na stole krásně voní
> šupinky z kapra
> snad zlé kouzla zlomí .
>
> Do dálek zvony už znějí
> oči všech se opět
> krásně smějí .
>
> Dáreček malý pro Vás mám
> všem co jsou mi blízci
> jej posílám ....
>
> To nejcennější červenou vážu mašli
> abyste k sobě vždy cestu našli
> zdraví a štěstí ať tou cestou jde taky
> a úsměv na tváří ať rozfouká
> všechny tmavé mraky .
>
> To ze srdce přeji
> vroucně tisknu ruce
> nashledanou opět
> v příštím Novém roce
Autor Pika, 23.12.2007
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: j.c., Lucie Teru, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rok nový již vyhrál klání
čtvrtá svíce dohořela,
opadává jehličí
co vonělo na adventním věnci,
světnice je potemělá
s kolovrátkem, přeslicí,
za sklem zbylo na kredenci
tvoje novoroční přání
===
Jiří senior

01.01.2008 18:20:00 | j.c.

Díky a nápodobně.

23.12.2007 18:54:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí