Dívka se stříbrným křížkem na krku

Dívka se stříbrným křížkem na krku

Anotace: ...

Na krku nosila
lesklý
omytý od krve a hříchů
ale zevnitř byl byl plesnivý a prožraný červy zžírající klid duší
houpal se v chůzi
jako její
plná kulatá picassova
ňadra
a spletené copy jako lékořice

Chodila ke zpovědi
bála se hříchů

Když do ní vnikal u televize a piva a denních keců
myslela ne mě řekla
Autor Halar, 23.12.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí