Miluju tě

Miluju tě

Anotace: lásko moje..třeba kvůli tomu co neříkáš ale já to cítím

Jak ti říct
že tě miluji
když slova
zdají se být tak nicotná
na rozhraní
lítosti
a bláznivých představ

Ta odvaha
skrytá do básní
nedokáže
přehlušit
hlasité bušení
zalykajícího se citu

Tvá promlouvající objetí
zahanbují
mé představy
naprostou obyčejností
hlubší než jakákoliv vyznání

Břemeno
hloupých předsevzetí
roztává
do kapiček
šťastných úsměvů

Cítím
ty kroky
rozhodnutého přicházení
Autor Lucie Teru, 23.12.2007
Přečteno 346x
Tipy 18
Poslední tipující: LisSe, maena, Vladimír P., Bean, Petbab, Veru, dva, Bíša, vapiti, Pišák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

secko nej Luciiiikuuu

24.12.2007 10:41:00 | Bean

Jsme na tom koukám podobně...tak hlavu vzhůru a krásné vánoce..

23.12.2007 20:40:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí