Hvězdný pohled můj

Hvězdný pohled můj

Anotace: ....................

Zahalena když noc do svého hábitu se zářícimi díramy jest,
otevřou se dvěře domu
a v nich žena drží pěst
hledí zraněně uslzenou bulvou svou vzhůru
čeká pomoc, znamení či rozhřešení?
Kdo zodpoví tu ukrutnou otázku
Pomalu zavírá oko její se
tělo obrací páry chod zpět
Chce znecitnět
Ruka hladí tlakem dolů kliku dvěří
Miří do reality zpět............neb
tohle jí nikdo stejně neuvěří...
Autor Cukřík, 23.12.2007
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Haniéčka, Lachailla, Dračičák, ufarsin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, trochu jsme se nad tím i zamyslela...

21.02.2008 12:44:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí