LIST

LIST

Anotace: Básnička... co jinýho k tomu říct...

Sbírka: Básničky..., Básničky od srdíčka...

Suchý list padá ze stromu,
Já čekám nějakou pohromu.
Jen ať naše láska trvá na věky,
Jediným světlem mého života jsi ty.

Bohužel, bylo to jen zbožné přání,
Láska je na nule, na bodu tání.
Láska taje jako sníh,
Chci zase slyšet tvůj milý smích.

Žlutý list padá ze stromu,
Čekala jsem velkou pohromu.
Štěstí mi nastavilo tvář,
Já mám tebe a ty mě máš.
Autor mikysek55, 23.12.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí