sny

sny

Anotace: na nějakou anotaci, se můžu...

Sen.. o motýlovi v pavoučím břiše
o myši, která neumírá tiše
v pastičce poskakujíc...

A já vím, že když budu přemýšlet co s tím, zblázním se...
Což vlastně pro nikono nic neznamená,
já totiž nestojím o soucit, když stojím na římse
a chystám se skočit...

Po schodech tečou včerejší blitky, co zbyli po někom neznámém...
Měl tím radši pokropit kytky...

Dojídám včerejší zbytky. Mozart mi hraje k tomu.
Do rytmu klepe se pastička na myši..
Du taky zvracet na schody, za roch domu.
Auf der Ecke...
Autor slunovrat, 23.12.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to kruté a bezpochyby pravdivé. Bez okolků. Musím tedy říct, že ti ani v nejmenším nezávidím tvůj stav.

Nepřemýšlej co s tím, ale nenech se unést. I pro boj proti šílenství či jeho možnému důvodu je třeba hledat hledat inspiraci.

26.12.2007 13:50:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí