Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: "K"

Jen Tobě, jen dnes na pár dní,
posílám krátké, přání vánoční...
Jen pro Tebe dnes, letos naposledy,
děkuji, žes byl mi občas opratěmi..

Nakonec pro Tebe, jedenkrát a dost,
zašeptám, byls a jsi pro mě moc.
Loučím se letos, zas v dalším roce,
ať vyhledaj opět se, naše srdce ..

Na další rok ..
Autor Analisieren, 23.12.2007
Přečteno 918x
Tipy 5
Poslední tipující: d---, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:+)

23.12.2007 22:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí