Čas zázraků

Čas zázraků

Anotace: Tuto báseň jsem psal minulý rok touhle dobou...ani se to nezdá, že bych tu byl tak dlouho :)

Vánoce,
čas zázraků,
čas radostných prožitků,
čas lásky, míru a pohody,
čas sváteční nálady.

Kdy jindy bysme měli věřit,
než o Vánocích?

No tak Lidi!
Mějte se rádi,
nic těžkého to přece není.

Co je skutečné přání?
Pěkné jsou pod stromečkem dárky,
ale nejhezčí jsou dary z lásky,
třeba jen pusa
nebo dobrý skutek,
něco, čeho je hodna radostná slza,
když už je ten svátek.

Miluješ ji?
Běž teda za ní...
Vážíš si kamaráda?
Tak mu to řekni.

Všechna tvá přání,
určitě se splní
a když ne,
zas příští rok čas Vánoc nastane.

Ale ať se nikdo nebojí,
zázraky se přece jen dějí :)
Autor Dreamer.max, 24.12.2007
Přečteno 682x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí