Smysl

Smysl

Anotace: Pátrám vteřiny, minuty, hodiny, dny, týdny, roky po tom, proč tu jsem. Pátrat a ptát se budu až do smrti. Až pak zjistím odpověď.

Sbírka: Od A do Z

Přemýšlím o smyslu života.
Jaká je jeho hodnota?
Když před zrakem mi mihotá
vteřina za vteřinou.

Krev v žilách mi klokotá,
stálá je její teplota,
i když tělo mé halí nahota
a hodiny dál plynou.

Přemýšlím o jeho ceně
nejednou, mnohokrát denně
a jediné, co mě dál žene
jsou otázky mého bytí.

Týden za týdnem
se nemění můj sen
se s jedním dotazem
dopátrat ke smyslu žití.
Autor Mia, 14.06.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí