Slovo NE

Slovo NE

Anotace: chaotické...nikdo jiný než já to asi nepochopí...

Proč bych měla se smát,
když mi život nechce nic dát.
Každý den,
ztrácím víc a víc svůj sen.

S životem se prát je kravina,
pomůže mi už jen flaška vína,
z mé samoty,
z mého prokletí,
se musím vyhrabat sama,
jsem přece sebejistá dáma,
která ví přesně co chce
a čí je co vina!
Moje...

Sama si za všechno můžu,
ale já vám dokážu,
že slovo NE říkat umím.
Až zjistím,
že být záporná byla chyba,
že jsem ztratila poslední naději,
bude to jen a jen vaše vina.

Vyčítat vám budu každý den,
že už nemám žádný sen,
...že touhy ve mně zanikly,
i výčitky umlkly.

Začnu se zas po nocích smát,
THC si užívat,
a budu vám lhát,
že můj smích je upřímný,
vy mě budete normálně brát,
jako dřív
já však od vás uteču,
od kamarádů svých...
Autor antikriss, 24.12.2007
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vyjímečně agresivní, egoistické a nepřátelské...pěkné

24.12.2007 13:44:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí