Vánoční černý humor

Vánoční černý humor

Anotace: Tak takhle nějak to každoročně u mě doma vypadá :D

Ach ten klid.
Ach ten čas.
Vánoce jsou tu zas.
Ach ten klid.
Ach ten čas.
Rodiče jančej zas.
Kočka řádí
A mě nic do vánoční pohody nepřivádí.
Ach ten klid.
Ach ten čas.
Vánoce jsou tu zas.
Ach ten klid.
Achán čas.
Na večeři přišlo zas.
Cukroví se smaží, kapr se peče!
Kdo z nás neuteče?
Ach ten klid.
Ach ten čas.
Vánoce jsou tu zas.
Ach ten klid.
Achán čas.
Na dárky došlo zas.
Otec křičí, matka brečí,
A babička umírá v křečích!
Ach ten klid.
Ach ten čas.
Na příští vánoce,
Těšíme se zas!
Šťastné a veselé!!
Autor Platón, 24.12.2007
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí