Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: co dodat,snad jen všem šťastný a veselý vánoce:)

Až hvězdy nebe ozdobí,
ve městě zavřou poslední krám,
celý den se budem cpát cukrovím
a nikdo dneska nebude sám.

Pod stromkem dárků bude dost
a já bych vám teď chtěla přát,
ať v krku neskončí žádná kost
a v noci můžete v klidu spát.
Autor andynka.n, 24.12.2007
Přečteno 629x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

At se Ti splni vse co si prejes... hodne stesticka ma mila .

04.01.2008 00:41:00 | carodejka

...děkujeme za přání , kapra jsem přežil v po ho Kavec

24.12.2007 21:03:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí