Za hradbami

Za hradbami

Anotace: ..byl pozdni večer..jednoho předvánočního dne

Za hradbami z písku,sdržím se jen pár dní
Naštešti pro me,a moje cévy,že dům nam nestoji u vinne révy
Naštešti pro me a mojí hlavu,Vánoce nemam rád,berte v úvahu
Nesnáším tihu na zadech nutnou
Nesnáším bramborovou kasi na stole hutnou
Nesnáším rozkazy,které dostavam výchovně
To radši zavřu se daleko v knihovně
Nesnáším smutek a strach
Nesnáším ,když mami divas se a rikas vrah
Nesnáším tu tvoji mentalitu
Nesnáším problem,který obsahuje banalitu
Teď uz ale vim,po tech letech
Ze nezmenim nic na vas
Ze jenom money a peace
Ze nejde nic vic
Ze i kdybych chtela mit lepsi a uprimny vztah
Ze vy zrovna budete na jedne z vah
Ze je to tak?
Ze to jsou vycitky?ne to je strach
Proto vam lzu v zakladnich vjecech
Proto vam rikam ze mi není uz deset
Proto se snazim mit uz trochu volnost
Proto bojuji za vasi svornost
Ze uz i ja zaslouzim si rovnost!!!
Autor Veka, 25.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí