sladkých 16 ...

sladkých 16 ...

Anotace: o životě rockera - prosim neupozorňovat na styl gramatiky někde sou slova použitá slngem nikoli správně psané tvary -

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

Sweet 16 …

Bylo tomu 5 let co sem tu stál
Ted je mi sladkých 16
A pařit se mi chce
18 toť zákon na mě řve z povzdálí

16 mi bylo teďka jsem plnoletý
Hrát a chlastat mohu co na plat když parta není
16 mi bylo teďka je mi mrtvejch 18 a koncertů ubývá
Ale starostí s dítětem přibývá

Doma žena,bordel a dítě
Co na plat musím makat
a nesmím již chlastat
pač bych přišel o to eso
co v rukávu mám

Parta odešla noc končí párty vrátka zavírá
Chlast končí a žena na mě doma zase křičí
Ach bože co kurva děláš nevidíš že chceme
zas pařit pod plachtami Rockových mohykánů

Kabát si oblíkám do roboty musím zas
Prachy to je heslo moderního světa
Seru vám na to pač muzika mnou cloumá
Když chci hrát beru kejtru a jdu pařit
Večer se blíží konci a noty doznívají a hudba utichá

A teďka to brutální loučení
Úklon a pak sbohem
Pak v hospodě za rohem
Chlastat budem

Kam jít když všude sem byl
Kam hrát všude nás znaj
Kam jít pařit všude sem kalil
A ty záchody z porcelánu zeblil
Autor The Crow, 25.12.2007
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: *whatsoever*, Yukki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky moc moc moc...je to tom hodně pravdy....jj rock...s kým necloumá?jaky bych šla....pařit!

24.03.2008 22:04:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí