Nesouvisle o dnešní společnosti

Nesouvisle o dnešní společnosti

Anotace: Jak praví titulek: Nesouvisle o dnešní společnosti

Dnes jsem naposled kompletní
ve všech bodech obžaloby
spojené s únikem daní
ve veřejném sektoru
dopravy a služeb
ministerstva obrany
čekjaícího na záminku
k napsání státní závěti
jmenovitě rozkostkované
do úhledných balíčků
čekejících na vývoz
do každičkého koutu tohoto prokletého světa
povzneseného nad obyčejné dění
moderní společnosti
vyvážející ropu
do každičkého koutu tohoto prokletého světa
pouze dobrého na potopu,
což by ovšem nebylo bohulibé,
by každý zasazoval jen hluboké rány
svým bližním na kolenou sraženým.
Autor kravinec, 25.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: ludmil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí