Ta...

Ta...

Anotace: kterou jsem já... asi...

Ta druhá, neviditelná,
ta lehko zranitelná,
ta slečna nevýrazná,
ta, co ji nikdo nezná,
to budu asi já...

Ta, na kterou se lehce zapomíná,
ta, na kterou nikdo nevzpomíná,
ta, kterou hodně věcí zraní,
ta, jíž city nejvíc raní,
když si jí nikdo nevšímá...

Ta, s pocitem méněcennosti,
kráčí svým životem,
nese si v duši cennosti,
jde za ostnatým plotem,
ta zvláštní bytost,
co vidí v budoucno,
co poznala krutost,
bojí se, vědoucno
toho, co přijde...

Ta, která nechce ubližovat,
ta, která nedovolí se přibližovat,
ta, která ví, jak to bolí,
ta, která neví, co zvolí,
neví co chtít... a co čekat...
Autor anaH, 25.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, jitro
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se v tom castecne poznavam, asi si to kazdej vztahne trochu na sebe

15.01.2008 08:07:00 | jitro

Začíná to slibně,ale pak se to nějak rozplizne...

25.12.2007 22:43:00 | miela

tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :)

25.12.2007 21:03:00 | anaH

jehé, to je o mě?

25.12.2007 20:35:00 | Maddean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí