Milovat znamená cítit bolest

Milovat znamená cítit bolest

Anotace: Jak daleko může zajít láska...

Nořím své ruce do tvých slz
Touha po tobě mě škrtí
Tvým tělem k tvé duši chci vejít skrz
Proto tvé křehké kosti drtím.
Nořím své ruce do tvé krve
Probírám se tvými nehty
Když vytrhal jsem ti je prve
Z živého masa. Mé dítě šlechty
Má princezno, můj anděli!
Lásko má, můj živote!
Snad jsme to dělat neměli
Naše osudy jsou pohnuté.
Tvé oči byly plné viny
A proto jsem ti je vypíchl
Na jazyku mám chuť medoviny.
V tvém srdci se havran vylíhl
Dere se ven skrz tvé maso
Spolu se mnou tě zabíjí
Umíráš, má nadpozemská kráso!
Tvá tvář se v krvi rozpíjí
Mohu-li to nazvat tváří
Vrstva krve a slz ji pokrývá
Však stále na polštáři září!
Tvá krev na rukou mi ulpívá.
A když je konec, když už nedýcháš
Když jsem ti život slíbal ze rtů
V duchu pomodlím se otčenáš
Na tvé nahé tělo tvou krví píšu větu

"Milovat znamená cítit bolest"
Autor branwen, 25.12.2007
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek, Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí