Atlantída.

Atlantída.

Anotace: ...........

Krajina neskutočných snov,
o ktorej rozprávajú kvety
a pár neznámych slov,
čo taja dávne svety.
Hoci krutým časom
zmenili sa tváre.
A pred jeho hlasom
ukrývajú sa v skale,
legendy o šťastnom raji,
kde nič nie je svetské.
A kde slnko žiari,
ako očká detské,
ktoré nepoznajú slová,
čo dnes kazia ľudí.
A čas pred nimi schová
lásku,ktorá sa vzbudí
v rozprávkach o záhade,
čo sa Atlantída volá,
keď v jednej starej záhrade,
aj tisíc rokov zdolá.
Autor solar1, 26.12.2007
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí