Kolaborace

Kolaborace

Anotace: Kdo zradil přátele-zradí sám sebe.

K O L A B O R A C E

Jsem taky člověk
možná jiná ráce
co na tom,že zradím kamaráda přítele
bližší než kabát je košile na těle
v područí nepřátel žijí jak jiní
žiji jen jednou ať si mne viní
že sketa jsem a zrádce
dnešek je můj !
Jsem jenom člověk!
Ale hnusná ráce!.
Autor Rebelek, 26.12.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí