Nesnaž se měnit lidi kolem sebe

Nesnaž se měnit lidi kolem sebe

Anotace: ...

LIDÉ, jak hvězdy rozesety po obloze,
každá stejná a přitom jiná.
LIDÉ, jak hrášek, co tlačí tě z pod polštáře
a přeci chceš slýchat jejich slova.

Znáš noční oblohu bez hvězd,
když opona se spojila,
ta železná opona přes svět,
co navždy jej poskvrnila.

I přesto ba možná právě proto
se nesnaž měnit lidi kolem sebe.
Vždyť všichni ví jak ohřát, co je zebe.

Nesnaž se měnit ty lidi,
je to jak vyndat kámen z boty,
a ty přitom kráčíš bosí
po ostnech lidských duší
Autor vinci, 26.12.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí