Dnes /Alexandrie/

Dnes /Alexandrie/

Anotace: Alexandrie

Dnes chybíš mi víc než zvláštně
i když to tak nechci – hledám v Tobě sebe
zatím co topíš v moři střípky naší vášně
hledám sto tisíc důvodů proč ne – ne tak podivně to zebe

Tam v Alexandrii kde horké slunce všechno spálí
mizíš mi mezi prsty - víc než bych si přál
a důvody my dávno jsme si dali
číše Isis už je plná a toho jsem se bál

Nad Nilem slunce zapadá
mraky žene vlídný vítr k nám
Ty tu teď nejsi a mě zas napadá
bude lépe když zůstanu už sám

Sám vždy obklopen tu všemi
tak jak tolikrát
víš - já nechci mezi třemi
na lásku si hrát

Dnes spadla hvězda z nebe
když pod oblohou jsem stál
hledal jsem tam Tebe
už Tě nehledám...
Autor Adam Piston, 26.12.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí