Sama

Sama

Anotace: sama

Byla tu sama
jako v plotě kůl,
opuštěná dáma,
do očí padala jí sůl,
nikým nepoznaná
stála uprostřed místnosti,
čas kolem jen tiše plul,
v očích měla starosti.
Hleděla na prázdný stůl
a plakala v bolesti.

Hleděla snad posté
na obraz, jež bledne,
a přání tak prosté,
ať postava z plátna se zvedne
zůstávalo stále snem,
jež rozplyne se hned.
Celou nocí, celým dnem
proklínala celý svět.

Proklínala svět i žití
za víčky jen jednu tvář,
její láska - slunce co jiným svítí,
ztratila už dávno svoji tvář.
on odešel od ní do nebes,
nevrátí se nikdy zpět,
ona zůstala tu sama dnes
a uvadala jsko květ.

Zbyla tu sama
jako v plotě kůl,
opuštěná dáma,
do očí padala jí sůl,
plakala tiše ve stoje,
už neměla sny, ani víru,
stále sama uprostřed pokoje,
sama uprostře světa,
sama ve vesmíru.
Autor emi-lee, 26.12.2007
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT., Markéta.., slepý tambor
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný=)....každý jsme někdy sám...

27.12.2007 10:45:00 | LisSe

Sam v prostřed pokoje zrovna také stojím a vzpomínám na časy štěstí a lásky ... Kéž by se zase vrátily ...

26.12.2007 19:37:00 | NikitaNikaT.

jejky promiň šmudlo, to jsem fakt nechtěla:-D

26.12.2007 18:17:00 | emi-lee

Jako bys mi četla myšlenky... trefila ses zrovna do tématu, o kterém jsem přemýšlel... a tys mi ho ukradla! :o)

26.12.2007 17:47:00 | slepý tambor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí