Sleďozvědný vrtoch

Sleďozvědný vrtoch

Anotace: Trocha poezie ve Vogonském stylu aneb absolutní báseň

Splovený upafejl požígal na nabolonskou trulinu jako křídometná žblafka, kráchaje v mlák, zahloubaje v mrsk, a toť žablovzdorný fraďák, jež kulminoval na převibrované diskoctnosti, ubírající se v nemolinový řád zkraulovaného kohouta.
Jinak, střídvše, budu muset splasknout tebe i tvé masovrty, kvůli pálkovzdorným míčkosladům rošádujících na nalitožených parketách sletné mlžnozofie. Tato vzduchovrtnost však nesmí přimřít mezi vykrajuvšími střesky. Tímto splaskogebným ubikantem smí být zlatoslučována pouze krasojízda výstupkohermů na harmonických lutolismech a utomilismech. Pak se může sleďozvědný vrtoch lopotit.
Autor kravinec, 26.12.2007
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeníček., ludmil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ne...je to skvělé.

29.09.2008 21:46:00 | ludmil

Inu zajímé, ale nevypadá jako báseň ani graficky...

04.01.2008 22:52:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí