SMSKy pro ILOMAD

SMSKy pro ILOMAD

Anotace: ...když je člověk zamilovaný, tak otravuje i přes mobil...

Tvé oči uměl bych milovat
Z věcí běžných s tebou se radovat
Je ještě křehký o mé lásce sen
Když ty tu nejsi - to není den!
Odlesk lásky na skle lesklém
laská lásku v srdci mém...
ve vůni tvých vlásků vlaji...
pro tvoji krásu na samém kraji propasti stojím
Klesám do hlubin citu, cítím, ctím tě!
Přijímám tě pod obojí
Plnými doušky doufám dost...
Chci ty zkoušky!
Z důvěrné lásky k tvému srdci stavím most
Deru dál drahokam dost drahý...
Jsi diadém!
Zlaté písmo příběhu mojí podstaty
Už nejsem já - už jsi jen ty
Rád bych poznal milované - MY!

Rozporem světla je hranice stínu a tmy.
Temnota však není jen nepřítomnost světla...
Temnota je, když tu nejsi ty!
Když mi má pomalá smrt můj život do tváře vmetla
Na černou trávu uléhám rád,
černou dekou se přikrývám.
Svůj žal a lásky bol nedávám znát
Tak moc chci být s tebou a nebýt sám
Černý motýl usedá na černý květ
Světélko v tvých očích toužím zas spratřit
K tvým nohám já položím svět, a sám světa kus chci ti patřit
Tvým otrokem, polibkem... Sny!

Pod mýma rukama černá mi svět
Svou s osudem bitvu vedu stále
Za tvoje štěstí život dám hned
Bez dámy v partii života není krále
Bzučivé lampy a cizí tváře
Samota a temnota noci má mne v moci
Jazykem ostrým skolým ty lháře
Ty kdož říkají mi: "Nech ji bez pomoci"
Princezno má - královno srdce.
Nenechám tě nikdy padnout
Raději padnu sám než vidět tvou růži vadnout
Teď tiše ve stínu ve zbroji stojím
V mysli pro tebe jen lásku a svůj talent. Stačí???

Chladivé ostří utiší můj žal
Chladivé ostří umlčí mé otázky
Sám sebe se ptám jak se dostat dál?
Jek neztratit víru v zítra, že prý bude líp
Plamen se odráží v oceli a chladivý kov klouže po mé kůži
Chtěl by ochutnat mé maso a krev
Jak na mém místě jednají muži???
Jsem jen nic co v rukou má sílu
Nemůžu spát lásko
Jsi daleko a mé přízraky jsou tady
Ve vůni tvojí našel bych odpovědi
Do tvých očí pohlédnu - Ach ano - ty to vědí!!!
Autor Cybermud, 14.06.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí