Má známá neznámá

Má známá neznámá

Anotace: Luss

Vídám ji denně.
Má neznámá známá.
Říká si moje přítelkyně.
Není to tak.
Lže sobě, lže jim
a hlavně lže mě.
Nevím proč.
Nedávám jí důvod.
Nebo ne záměrně.

Tvrdí, že se známe.
Není to tak.
Jaká je má oblíbená barva?
Mlčí.
Koho mám ráda.
Mě?
Sobče! Ne.
Kým bych chtěla být?
Krčí ramena.
Má známá neznámá.

Ale co vím já o ní?
Nic.
Správně.
Co ráda jí?
V čem večer spí?
Koho miluje?
Tak to náhodou vím.
Jak se má
Má neznámá známá?

Chci tě poznát víc.
Nedáváš mi příležitost.
Řekni mi jak se máš.
Červenáš se? Proč?
Nechceš mi to říct?
Mám si to vyčítat?
Asi pro mě na vždycky zůstaneš
má známá neznámá...
Škoda.
Autor Maddean, 26.12.2007
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Najla, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí