Mám ráda

Mám ráda

Anotace: Moje jediná básničká s dobrým koncem

Mám ráda když víš
Že potěší mě,
Když mě políbíš

Mám ráda když znáš
Že štěstí,
Polibkem mi dáš

Mám ráda když vedle tebe stojím
Když víš,
Že s tebou se nebojím

Mám ráda když můžeme být spolu šťastní
Když víme,
Že závidí nám ostatní

Mám ráda,když s Tebou můžu být
Nebát se ničeho,
A životem dál jít

Mám ráda tvůj smích
Když víš
Že nechává mě v rozpacích

Mám ráda když s tebou trávim den
Mám ráda když víš
Že seš pro mě jedinej
Autor Willy Wonka, 26.12.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí