Hra se slovy.

Hra se slovy.

Anotace: Psal jsem hluboko to před listopadem 1989.Co,není to dnes taky zajímavé.

Hra se slovy

Hraji si se slovy
a je to na zavření
proč prý!?
Vždyť to tak strašné není
i v base se žije
a slovo není bomba
slovo zas slovem je
v zubech občas plomba.
V krku zas slovo někdy vězí
probůh jen zadrž je
ať nám je neoběsí.

Slova když pravdou jsou
to největší jsou zbraně
proti nim obrana
jak pohádkové saně
jen plivat oheň může
jak hydra stohlavá
pravdu slov nepřemůže!

Kdo nechce věřit očím
tak ať se nedívá
kdo přesto nevěří
je hlupák - nádiva

který nám nepřeje
že prý to špatně vedem!?
Omyl to vašnosti
my to jen nedovedem.
Autor Rebelek, 27.12.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí