ROMEO A JULIE

ROMEO A JULIE

Anotace: NEWIM...

Sama v koutě se dívka choulí
klepe se strachy a vzlyká
slzy se ji po tvářích koulí
a výstražné světlo v hlavě bliká
zapomeň!zapomeň na někoho kdo ti ubližoval
kdo stále zbaběle tě jen ponižoval
choulí se dívka v koutě, choulí se, pláče, sní a vzpomíná
včera byl to přesně rok
dlouhá doba než udělala tenhle krok
před rokem to všechno začalo
stopu v srdci ji to stačit nechalo
byla sama, žila si život svůj
nehledal štěstí stůj co stůj
štěstí našlo si ji samo
přišlo v to osudné rán.
potkala jeho a zamilovala se
teď však ví již, že nebylo to štěstí
došlo ji to když poprvé dostala od něj pěstí
dostala jednou dostala zas
bylo to jak když najednou lidskost jeho pohltil mráz
už nebyl to člověk
byla to lidská zrůda, lidská zrůda, která ubližovala a ponižovala
lidská zrůda a přesto ho stále milovala
myslela si, že ho změnění
nevěděla, že miluje někoho kdo už dávno není
někoho kdo problémů svých měl dost
někoho kdo za životem svým spálil i ten poslední most
i on miloval ji ale ubližoval ji stejně
večer brečeli si do polštáře oba tajně
milovali se a přesto on věděl, že nemůže už s ní být
měl na sebe zlost, potřeboval se někde vybít
a tak uhodil ji, uhodil jednou, uhodil znova
násilí táhlo se životem jeho jak dlouhá osnova
nedokázal si pomoci, cítil beznaděj
ona mu chtěla pomoci, ale nedokázala to..opět beznaděj
a tak tu beznaděj zakončila..
na Nuselském mostě svůj mladý život ukončila
už se v koutě nechoulí
už slzy se jí po tvářích nekoulí
došlo ji, že člověka nezmění
došlo ji to a proto mezi námi již není
a on? on nedovedl unést tu tíhu zodpovědnosti, ten smutek
udělal ten příšerný skutek
skočil za ní..
a tak na dně řeky leží dvě mrtvá těla..
dvě mumie, co skončily jak Romeo a Julie
Autor sh@rusk@, 27.12.2007
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí