Jsi tak moc fajn

Jsi tak moc fajn

Anotace: Za kritiku předem dík :-)

Všude kolem je ticho a tma,
jen tiše tiká čas.
Možná bych se bála, kdybych
neslyšela tvůj klidný hlas.

Vpíjím se do tvých očí,
když mě hladíš po tváři.
Pluji v čokoládovém moři,
v zádech mám tvou sluneční záři.

Mám, jako každý, plno chyb,
víš to stejně dobře jako já.
Však nikdy jsi mi nevyčetl ani jednu z nich,
jsi prostě lepší, než já!

Teď zeptáš se, na co myslím,
už tak dobře tě znám.
Chceš znát, o čem potají sním,
jsi to nejcennější, co mám!

Máš v sobě světlo, co vede nás dál,
pro lásku neexistuje řád,
a tak se tě beze slov ptám,
jak dlouho mne budeš mít takhle rád?
Autor Lůca K., 27.12.2007
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné..citlivé, opravdové

27.08.2009 13:04:00 | Agniezka

No vidíš, po prvních básničkách kde růmuješ AA BB a používáš rýmy ...jako já, než já...nebo - znám, mám... je to posun. Tak piš a piš a bude to lepší a lepší. Poslední záznam máš už ve 2007. Tak zaber!

22.04.2009 16:33:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí