Chci jen věřit..

Chci jen věřit..

Anotace: Kolem je spousta smutku a utrpení a smrti. Někdy to chce člověka ochromit, ale musíme věřit a mít naději. Napsal jsem to, když jsem se dověděl o zabití Benázír Bhúttové.

Tichá písen
ve večerním šeru,
drobné krystalky ledu
poletují s ledovým větrem,
Pravda skrytá jest
v tichu hluboko,
hluboko v nitru.

Svět je bláznivé místo
a život je utrpení.

Pohaslo pomalu
světlo dalšího dne,
zpráva o něčí smrti
oblétla svět,
nikdo neví co bude zítra.

Já chci jen věřit
v Pána našeho.

Svět je bláznivé místo
a život je utrpení.
Smrt je všude okolo
a čas kupředu uhání.
Nikdo neví co bude zítra,
ale já chci jen celou duší věřit!

Nechci naříkat
nad vší bolestí,
já chci jen věřit
v mého Pána,
v Jehož rukou
je má spása.

Tma noci
se přiblížila tědˇ,
chlad přišel
a s ním i ticho
i stesk,
však naděje
ta musí žít dál
neb bez naděje
jsme ztraceni na moři.

Já chci jen věřit Bohu,
v Jeho lásku, milost
a dobrotu.
Autor Koli, 27.12.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí