černý ON a bílá ONA

černý ON a bílá ONA

Anotace: ...

ON má srst černou jak deštivý mrak,
ONA peří bílé jak čerstvý sníh,
ON chodí dokola a pozpátky pak,
ONA je z říše raněných.

JEMU tečou mlsné sliny po bradě,
JI brzy vykrvácí život po kapkách,
ON nese JI do své díry k ohradě,
šedivý stín šeptá, že ON bude JEJÍ vrah.

ON položí na zem svou kořist něžnou,
výrazu JEJÍ očí rozumí snad jenom kámen,
zuby hladového vlka pronikají hlavní tepnou,
z těla vzněšené labutě teče rudý pramen...
Autor Martyn, 27.12.2007
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: klara07, meganek, Cecilka, Martanka, S..a, Chonglee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba ráda
svůj život položila,
jen proto,
aby JEHO nasytila..

:o)

jsem moc ráda, že tě tady vidím!!

10.01.2008 18:36:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí