láska veseleji

láska veseleji

Anotace: Pro krásnou neznámou (básen upravena nektere verse a pravopis)

Lásko,konečně jsi zde, milován jsem,
lásko,dala jsi mi konečně pocit, že jsem.
Tmavá moje duše byla,
ale ty si mi jí svým citem očistila,
jsi můj lék blahodárný,jsi krásná.
Ranní rosa je proti tobě voda chladná.

Podaruj mě svoji krásou ať všichni vidí.
Všichni nad naším citem žasnou,
jsi moje světlá chvilka,když počítám jen s tmou,
jen tu stojím a boha klečíc prosím,
jen ať mi tě dá ať si láskou mou.

Srdce už nebolí jen pro tebe teď bije,
už nebolí,nekrvácí,už jen moje srdce s tvým žije,
si krásná jak západ slunce když padá do moře.
Sedime tam koukajíc na tu krásu,
ach,buď má,vzdyť je mi s tebou zase dobře.

Vnesla si poznatek,
že mám ve svém srdci ještě citu zůstatek,
tak prosím buď ty a budu já.
Za všechno ti děkuji.
Mé ucelené,milujici,pro tebe bijící srdce ti věnuji,
ach hrozně moc ti děkuji,že jsi,
jen na kolenou prosim,buď dál,
rád bych se o tebe s láskou v srdci bál.
Autor Carlos, 14.06.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí