Když vlna na skálu narazí

Když vlna na skálu narazí

Anotace: ...to je život, manželství někdy připomíná řádění živlů.

Nárazy vlny na skálu,
jak marně trpké dotýkání Vašich duší...
čekáš bez čekání
co brání pohlazení snění...
kdo to tuší
V okamžení
bez vyzvání
střetu nikdo nezabrání
někdy jenom mlčení Ti sluší
Strádání zbytečné
co taky bolí
podobné běhání
jenom tak po okolí
Jak nevypadnout
ze svých rolí
to si nikdo nedovolí...
A oči které
naplní se solí...
Autor spare, 27.12.2007
Přečteno 279x
Tipy 19
Poslední tipující: akneliam, Bean, isisleo, dva, W.O.K.O., Bíša, Lota, Psavec, Pišák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co napsat? Máš pravdu.

28.12.2007 00:08:00 | Psavec

Je to tak...

27.12.2007 23:29:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí