Kde jsou ty krásy

Kde jsou ty krásy

Anotace: Vysvětluje název

Kde jsou ty krásy

Kde je to kouzlo poezie
kdy duše sténá tělo nyje

Kde je ta krása kde jsou vnady
kde je ten ozon,luzné lady

Kde je ten vánek čechrající
a hravé děcko prs sající

Kde jsou ty vlnky
a pěna z klasů
kde je ten mok
a něha z vlasů

Kde jsou ty krásy pomíjívé
mizící,stále - věčne živé ?!

Kde?Kde?
Jen řekni řekni příteli
a neponech to náhodě
je to v nás!V lidech!V přírodě!
Autor Rebelek, 28.12.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí