NÁMOŘNÍK A JÁ

NÁMOŘNÍK A JÁ

Anotace: ...

NÁMOŘNÍK A JÁ

Cítím vůni moře.
Je na dosah.
Slyším racky.
Zelené vlny bijí o skálu.
Na hladinu svítí slunce.
Vidím loď.
Velkou starou loď,
která ke mně pluje.
Silný námořník mi podává ruku
a pomáhá mi na palubu.
Už nejsem sama.
Jsme dva.
On a já.
My.
Autor semiramis, 14.06.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí