Smrt

Smrt

Anotace: oprášené starší dílko ode mě...

Chudinko malá,
byla jsi tak šťastná,
byla jsi tak mladá,
teď jsi bledá.
Barva ti zmizela z tváří,
jas ti vyprchal z očí.

Já zavolala jsem ti doktora,
vždyť zemřít jsem ti nedovolila.
Á doktor už přijíždí,
vydrž,
k tobě se blíží.
Ne, to není doktor, to je baba zlá,
ta smrt krutá a záludná.

Chudinko malá,
byla jsi tak šťastná,
byla jsi tak mladá,
teď jsi mrtvá.

Já nevím co mám dělat.
Snad pohřbít tvé mladé tělo,
asi bych měla spěchat.
Těžké to s tebou bylo,
těžší to bez tebe bude.
Autor Dreamer.max, 28.12.2007
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Pohjolanka, 0-0, veronicie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zezačátku mě to moc neupotalo, ale konec je podle mě hodně povedený,celkově působivý :)

15.08.2008 22:07:00 | Pohjolanka

Zajímavé a smutné...

19.04.2008 21:50:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí