Rasputin

Rasputin

Anotace: To je moje dávná báseň o Rasputinovi. Omluvte historický nepřesnosti...

Ovládal celé Rusko. Bavil se na jeho účet.
Všichni se jím nechali vláčet. Z toho je úzko.
Nejdřív to byl jen obyčejný ožrala.
A hle, co dovede takový kořala!
Zmanipuloval cara i carevnu,
Rusko z něj bylo na hovnu
Dvorní dámy se o něj rvaly,
Komunisti v záloze se tiše smáli.
Rasputin vyléčil kdekoho pohledem -
A to my přece jen takle nesvedem!
Kdekoho pohledem mohl i zabít
Carevna přála si v posteli ho mít
Její dcery chtěly to samý, rasputin totiž svůdník byl známý
Milovaly ho všechny ženy
on déle než hodinu nezůstal jim věrný
Měl ho rád i kdejaký muž
To teda vážně dosti je už
Zázračně uzdravil mladého careviče
Tomu lid divil se ponejvíce
Rasputin řekl - Pokud zemřu, zhyne i moc carova!
-on asi vážně uměl uměl čarovat.
Car si ho vydržoval protože se ho bál...
Rasputin byl mocný víc než se zdál...
Ovládal Rusko, cara, carevnu,
ovládal Anastázii, Olgu, Marii, Taťánu
ovládal Alexeje, všechny dvorní dámy,
...možná se ho ty všichni tak trochu báli!
Na tajném místě kuly se pykle
"On musí zemřít, a to dost rychle!"
Pozvali ho na večeři, tam se něco vypilo,
a když jedy nezabrali, tak se taky střílelo
Rasputin vzal jim roha a až řeku přeplaval
Tak Felix vzal nůž a Rusáka pobodal.
Svatý Ďábel přežil střelbu, nůž i jedy,
ale nalokal se chladný vody
A za nějakou chvíli vypustil duši.
Car s brekem jeho mrtvolu sušil...
Jak Rasputin řekl, tak se stalo,
spolu s ním, Romanovci i rusko za své vzalo
Komunisti chopili se opratí
Nějakou dobu se tam drželi ale pak dostali do gatí
A zde končí smutná story o nejdivnějším muži Ruska
Doba byla to fakt hnusná, až jdou z toho na mě chmury...
Autor The_blood_of_Kingu, 28.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí