moje strachy

moje strachy

Anotace: ...

Sbírka: Nahátky

mám strach ze tmy
víš to?
přijď a řekni mi
že tma není nic
proti hloubce mých očí

mám strach z bolesti
víš to?
přijď a řekni mi
že zlomený srdce nebolí
že konec přichází rychle

mám strach z nejistoty
víš to?
přijď a řekni mi
kdo jsi, kdo jsme my
kdo už nebudem

mám strach z tebe
víš to?
ještě pořád
a nemůžu se ho zbavit
prosímtě přijď a řekni mi
že už je to naposled
a pak už nikdy nechoď

nechci čekat ve tmě na bolest
která možná nepřijde
Autor Radiii, 28.12.2007
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: simsa, Psavec, rry-cussete, Erion Fate, Pepec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná! Mluvíš mi z duše...

28.12.2007 20:05:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí