Myšlenky

Myšlenky

Anotace: nebo spíš "Chaos v mysli"...?

Jdu a ve mně to vře,
nevím, snad je mi zle?
Přemýšlím a nejde to,
jen stále stejné řešeto!

Snažím se zvolnit,
myšlenky zklidnit.
Však jak v horské dráze,
vše ve mně býti zdá se.

Volám, volám ze všech sil,
by každý můj křik uslyšil.
Však nic, nikdo nic nevnímá,
což je to jen myšlenka nevinná?

Tak odejdi a nech mě zas,
slyším jen zvláštní hlas.
Tak nech mě být,
já už chci mít zase klid,
já chci dál jen v klidu žít…
Autor Pepec, 28.12.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí