ranní sny

ranní sny

Anotace: .

Co to máš za přání?
Ráno se nevzbudit.
Bolestné svítání.
Zima chce zastudit.
Tělo zpocený.
Strachem zkropený.
Snad je ještě tví.
Nikdo se nic nedozví.

Ústa plná písku.
Oči plné soli.
Čím víc tě to svírá,
tím víc i to bolí.
Bezhvězdná noc a nachový nebe.
Čím víc zapomínáš,
tím víc i to zebe.

Sny brána vědomí.
Krutosti spánku.
Noční znamení.
Odpověď na hádanku.

Ústa plná písku.
Oči plné soli.
Chvějí se strachem při snech o čemkoli.
Niterní představy o spánek loupí.
Seš balonek z pouti,
co koupí jen hloupí.

Víčka se rozlepí.
Den je záchytný lano.
Představy usmrtí,
zas nový ráno.
Autor jitro, 28.12.2007
Přečteno 267x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Princezna.Smutněnka, Rakasteta, NikitaNikaT., Lady Carmila, kryndy, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První dvě věty jsou super, je to zajímavé, prostě mi to sedne.

06.01.2008 20:06:00 | NikitaNikaT.

trochu kruté..ale to je můj šálek kávy:-)

03.01.2008 11:01:00 | Lady Carmila

Depresivní, pěkné, prostě dokonalé. Nemám slov.

31.12.2007 11:28:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí