Óda na krev:-)

Óda na krev:-)

Anotace: ...

Ač neznám slova odborná
nemyslím, že krev je odporná.
Něco je zvláštního na tom moku,
co lahodí jen mému oku.
Ten křehký pocit vzrušení
sledovat mé tkáně rušení.
Pramínek stéká po ostří
a všechny smysly se rozostří.
Bez potřeby něčí podpory
jen vteřin pár pozbývám kontroly...
Autor fire.fly, 28.12.2007
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krev je zvláštní tekutina...
Jen té kůže je pak škoda.

22.01.2008 01:01:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí