Prosbička

Prosbička

Anotace: vážně prosím, jemi fakt na nic tak promin, i když to asi číst nebudeš dík.

Hledal sem lásku
Hledal sem dával svůj život v sázku, a stále tě hledal.
Hledal a nenašel,držel tě v náruči však šanci ti nedal.

Prosil sem všechno, ba prosil i sebe
Bál sem se, brečel, dotýkal se tebe
Proklínal všechno, hledal sám sebe

Nenašel sem, nenašel a neměl klid
Nenašel střep lásky, asi touhu
Nenašel z kladného nic, ba pouze zhoubu.

Prošel sem svůj život a hledal tvou přítomnost
V myšlenkách hledal minulost, vnímal jen přítomnost
Co sem vlastně chtěl když sem tě měl
Co sem udělal když sem na tebe hleděl.
Bože proč,,, kdybych to věděl!

Nic, vážně nic a já nemám slov omluvy
Bůh je mi svědkem chci se ti omluvit
Vážně chci svou náručí tě hřát
Prosím lásko, seš to ty, koho chci si za ženu brát.

Kdy člověk dojde klidu,,,,,, když prosí o radu o pomoc?
Kdy člověk pozná že udělal chybu.........
Když se probudí a ne jen když končí noc?
Tak tedy jsem vzhůru a prosím, o lásku o pomoc!!!
Autor RendyMCAir, 15.06.2005
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí