Když máš přijít

Když máš přijít

Anotace: mmm krutá pravda..

Když máš přijít
já jinam musím jít
Musím jinam jít
nemůžu pohromadě s tebou být
Když vidím tvůj dům
Říkám fuj
Když jdu kolem toho domu
Vraci se mi to znovu
Když slyším tvůj hlas
Vrací se mi to zas
Když jsi v mé blázkosti
Tak raději zemřít chci
Nechci být tak blízko tebe
Za ta léta,už mi z toho jebe
Nemůžu jist příborama
Kterýma jsi jedl
Akorát by se mi tím
žaludek zvedl
Snad už tě neuvidím
věř že potěšíš mě tím
Když už nepříjdeš
a doma si uhniješ
Autor Willy Wonka, 28.12.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí