Nůž

Nůž

Anotace: hh

Sedím na židli
Vedle ruky leží nůž
Sedím na židli
Nůž už držím v ruce
Mám udělat to prudce?
Sedím na židli
Udělala jsem tah,kolem je krev,
v sobě dusím řev
Sedím na židli
Tolik jsem se toho bála
Na ruce vznikla mi rána
Z rány krev mi vytéká
Teče jako řeka
Nikdy bych neřekla
Jak osvobozujicí
smrt může být
Nechte mě tu už jen
v klidu schnít!
Autor Willy Wonka, 28.12.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ae dyz to tak neni...
a íímou my neodsuzujem ;)

25.11.2008 21:04:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

Hodilo by se něco optimističtějšího :)

01.01.2008 19:31:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí